Video: Reje-ægge-champignontærte
Reje-ægge-champignontærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
130 gram Margarine
-
200 gram Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 stk Æggeblomme
-
1 spsk Fløde 13%
-
200 gram Mayonnaise
-
1 tsk Karry
-
0.5 stk Citronsaft
-
1 stk Æggehvide
-
250 gram Champignon
-
6 stk Hårdkogt æg
-
100 gram Frosne rejer
-
1 pakke Karse
Dej: Smørret smuldres i melet og dejen æltes sammen, rulles ud og en tærteform beklædes med dejen, der trykkes godt op ad kanten. Bages ved 200 grader i 20 min. Fyld: Mayonnaisen smages til med karry og citronsaft og tilsættes den stiftpiskede æggehvide. Æggene deles i æggedeleren. Champignonerne skæres i skiver og koges ganske lidt. Halvdelen af mayonnaisen lægges på tærtebunden, herpå lægges ca. halvdelen af de forskellige ingredienser, der dækkes med resten af mayonnaisen. Der pyntes med resten af fyldet i pæne rundkranse. Til sidst pyntes med en krans af karse. Tærten kan udmærket gøres klar i god tid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fransk citrontærte
Dej: Hvedemel, sukker, smør og knuste mandler blandes godt sammen i en skål til en ?crumbl...
Røræg med røget laks
Røræg med røget laksPisk æggene godt sammen med salt og peber (æggehvide og blomme). Tilsæ...
Dampet torsk med blomkål og safran
Skær blomkål i kvarte på langs. Skær hver kvart i skiver (på ca. 1 cm tykkelse) på langs....