Video: Tykkam classico
Tykkam classicoKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Oksetykkam
-
150 gram Bacon
-
1 stk Løg
-
1 stk Æbler
-
1 stk Gulerod
-
50 gram Sveske
-
1 stk Øl
-
2 deciliter Vand
Tykkam classico
Løg og æble skæres i både.
Gulerod skæres i tykke skiver og lægges sammen med svesker i en franskbrødform (eller sandkageform).
Stegen gnides med salt og peber og baconskiverne vikles om.
Læg stegen i formen ovenpå fyldet og hæld øl samt vand ved.
Steges i ovn ved 200 grader i ca. 2½ time til kødet er mørt.
Stegen tages op af formen og stegesky med fyld hældes over i en gryde, smages til og jævnes.
Stegen skæres i skiver.
Tykkam classico serveres med sovsen og kogte kartofler - ribsgele og syltede agurker eller asier er godt tilbehør.
Bon appetit!
Vamos a la bajer
Mad med øl er altid en fornøjelse - hvis du vil prøve nogle andre dejlige retter med øl, kan vi varmt anbefale osso bucco med øl, eller coq au biere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gravad laks
En passende form til fisken findes frem - fx en gratinform eller en fladbundet skål.Peberk...
Broccolitærte med røget skinke
Margarinen smuldres i melet.Salt og kærnemælk tilsættes og dejen æltes sammen.Dejen stille...
Lynstegt hummer med sauce
Hak hummeren i stykker og fjern skallerne. Skær hummerkødet i mundrette bidder. Lav en mar...