Løg og æble skæres i både. Gulerod skæres i tykke skiver og lægges sammen med svesker i en franskbrødform.(eller sandkageform) Stegen gnides med salt og peber

Tykkam classico

Tykkam classico
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 25/02-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Æblekage med marcipan

Vegetar

Dej: Bland mel, fedtstof og sirup og saml dejen med vandet. Lad dejen hvile i køleskab...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

bønnesalat med feta

Vegetar
Vegansk Mad

kogt lidt vand op i en gryde tilsæt lidt salt og bønner kog op i 1 minut hæld bønnerne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Galette- boghvedepandekage

Kødretter

Kom begge slags hvedemel i en skål og slå æggene i et efter et. Tilsæt mælk, vand og en l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag