Video: Osso buco med øl
Osso buco med ølKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 kg Kalveskank
-
2 stk Løg
-
1 flaske Porter øl
-
8 deciliter Kalvebouillon
-
3 stk Laurbærblad
Tilbehør
-
3 deciliter Hakket persille
-
2 fed Hvidløg
-
15 gram Revet citronskal
Osso bucco med øl
Kanten snittes af kødskiverne.
Skiverne brunes i en stor gryde.
Når alle skiverne er blevet brunet, hakkes løgene og sauteres i gryden.
Salt og peber drysses over og øl og bouillon hældes over sammen med laurbærblade.
Nu skal kødet simre under låg i 2, til 2 en halv time.
Man kan evt tilføje mere bouillon, og smage til med salt og peber
Persille og hvidløg kommes i en skål og blandes med reven citronskal.
Drys gremolata over din osso bucco.
Din osso bucco med øl er nu klar til servering - bon appetit!
Osso bucco smager herligt med øl. Du kan servere osso bucco med pasta, eller kartoffelmos.
Hvis du vil prøve en anden simreret med øl, kan vi anbefale coq au biere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Roulade af spinat, mozzarella og oliven med champignoncreme
Udsten oliven og skær dem i skiver. Udrul butterdejen til en firkant på 15 x 15 cm. Kom m...
Nemme græske frikadeller
Hak peberfrugten fint og smudr fetaen en en skål. Alle ingredienserne blandes sammen i den...
Auberginesandwich med salat
En let og nærende ret, der er hurtigt tilberedt. Skær en aubergine i ca. 1 cm tykke skiver...