Video: Risotto Milanese
Risotto MilaneseKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 Risottoris
-
2 stk Løg
-
10 Hønsebouillon
-
1.2 spsk Olivenolie
-
1 Parmesan ost
-
1.2 Revet gouda
-
2 kvist Frisk basilikum
Sådan laver du risotto milanese
Her får du opskriften på en nem og velsmagende risotto der kun kræver få ingredienser.
Udskift gerne hønsebouillon med grøntsag for en 100% vegetarisk udgave.
Svits risene i olie og brun også løgene heri.
Tilsæt bouillon gradvist og kog uden låg, indtil al væde er opbrugt.
Tilsæt begge slags ost og hakket basilikum.
Drys evt. med lidt mere revet ost og frisk basilikum ved servering.
Velbekomme!
Tips og fif til din risotto milanese
Brug gerne en sauterpande eller en dyb pande med en god belægning. Bruger du en almindelig gryde skal du være omhyggelig, således risottorisene ikke brænder på og sætter sig fast i bunden af gryden. Når du tilsætter bouillon så sørg for at den er varm eller stuetemperatur så du ikke nedkøler dine risotto-ris hver gang du tilsætter mere. Hav desuden kun dit blus på lav varme således dine ris ikke bliver overkogt.
Har du fået lyst til mere risotto..?
Hvis du har fået et godt tag på retten, så kan du passende bruge dine evner til at kreere endnu flere velsmagende opskrifter på risotto. Prøv eksempelvis denne kalkunrisotto med spinat og vilde svampe. Denne risotto med gulerødder kræver også kun få ingredienser og kan både nydes som forret og hovedret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegte champignoner med kylling
Rens champignonerne. Skær dem ud i halve eller kvarte, alt efter størrelse. Skær kyllingek...
Broccolisalat med creme fraiche og bacon
Broccolisalat med creme fraiche og baconSkær broccolien i mindre stykker.Overhæld broccoli...
Medister i ovn med bacon
Medister i ovn med baconStart med at stege medisteren i 5-10 minutter og skære den i små s...