Forretter Vegetarisk Snacks & Tilbehør Hovedretter
Nutrition facts: 8 calories 23.225 carb 38.625 fat 1.675 fiber 11.35 protein 11.948025 fat 1.0625 sugar

Video: Risotto Milanese

Risotto Milanese

Risotto Milanese

Risotto Milanese
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips og fif til din risotto milanese


Brug gerne en sauterpande eller en dyb pande med en god belægning. Bruger du en almindelig gryde skal du være omhyggelig, således risottorisene ikke brænder på og sætter sig fast i bunden af gryden. Når du tilsætter bouillon så sørg for at den er varm eller stuetemperatur så du ikke nedkøler dine risotto-ris hver gang du tilsætter mere. Hav desuden kun dit blus på lav varme således dine ris ikke bliver overkogt.


Har du fået lyst til mere risotto..?

Hvis du har fået et godt tag på retten, så kan du passende bruge dine evner til at kreere endnu flere velsmagende opskrifter på risotto. Prøv eksempelvis denne kalkunrisotto med spinat og vilde svampe. Denne risotto med gulerødder kræver også kun få ingredienser og kan både nydes som forret og hovedret.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Stegte champignoner med kylling

Proteinrig mad
Fjerkræ

Rens champignonerne. Skær dem ud i halve eller kvarte, alt efter størrelse. Skær kyllingek...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3426
Opskrift

Broccolisalat med creme fraiche og bacon

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Broccolisalat med creme fraiche og baconSkær broccolien i mindre stykker.Overhæld broccoli...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4209
Opskrift

Medister i ovn med bacon

Vegetar
Vegansk Mad

Medister i ovn med baconStart med at stege medisteren i 5-10 minutter og skære den i små s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4773

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag