Video: Risotto med gulerødder
Risotto med gulerødderKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
4 spsk Olivenolie
-
4 stk Gulerod
-
1 stk Løg
-
4 deciliter Risottoris
-
1 liter Vand
-
2 spsk Grøntsagsbouillon
-
25 gram Smør
-
5 spsk Frisk persille
-
0 Revet ost
Løget hakkes og gulerødderne skæres i stave på ca. 3-4 cm.
Olivenolien varmes i en tykbundet gryde.
Løget steges klart - det må ikke blive mørkt.
Gulerødderne tilsættes og steger med 1 min., hvorefter risen tilsættes.
Vandet samt boullion hældes på retten.
Når retten koger, skrues ned på meget lavt blus og retten småkoger i 15 min.
Sluk helt for retten og lad den stå på eftervarmen i 10 min.
Rør smør og persille i retten og smag til med salt og peber.
Garnér eventuelt med revet ost.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Valnødderoulade med hindbærfyld
Valnødderoulade med hindbærfyld Pisk æggene med sukker i 10 min. til en meget luftig...
Pandebrød
Bland i en skål:Rugmel, bagepulver, sukker, salt, hvedemel. (Gem lidt hvedemel)Tilsæt mælk...
Sable dej - en slags mør dej
Smør, flormelis, mandelmel, 120 g mel og æg røres til en homogen masse.Tilsæt resten af me...