Video: Mexikanske pandekager med kalkunfyld
Mexikanske pandekager med kalkunfyldKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
15
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
8 stk Æg
-
200 gram Smør
-
7.5 deciliter Mælk
-
1 tsk Salt
-
500 gram Kalkunbryst
-
400 gram Løg
-
200 gram Champignon
-
1 stk Rød peberfrugt
-
150 gram Majs
-
1 spsk Chili
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0 Salt
-
0 Peber
-
200 gram Iceberg salat
Mexikanske pandekager med kalkunfyld
Pisk melet grundigt med æggene, så der ikke er klumper i.
Derefter tilsættes det smeltede smør, og efter det mælken og salt.
Forvarm en pande, hæld pandekagedejen på og steg pandekagerne på varm pande ca 30 cm. i diameter med kun lidt fedtstof.
Dejen skulle blive til ca. 8 store pandekager.
Skær kalkun, løg, champignon og peberfrugt i tern.
Svits kalkunkødet på en meget varm pande og læg kalkødet til side.
Svits derefter løg, champignon og peberfrugt på samme pande.
Krydr med salt, chili og hvidløg.
Tilsæt majskernerne og lad dem varme i ganske kort tid.
Bland snittet icebergsalat i fyldet og fordel det på pandekagerne.
Rul derefter pandkagerne sammen, klar til servering.
Server sammen med lære nachos i ovn og en frisk tomatsalsa. Velbekomme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indisk krydret mayonnaise
Hak mynte, koriander, jalapeno og løg i en foodprocessor eller blender. Tilsæt eddike og m...
Svampedressing
Forvarm ovnen til 175°C.Steg hakket selleri, hakket løg, skiveskårne svampe samt presset h...
Nudelsalat med tang, ingefær og glaserede mandler
Tangen overhældes med kogende vand og trækker 15 minutter, hvorefter vandet hældes fra. N...