Video: Oksekød og grønsager - tagine
Oksekød og grønsager - tagineKøkken:
Ingredienser:
Andet
15
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
2 timer 20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olie
-
800 gram Oksebov
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 tsk Paprika
-
50 gram Tørret abrikos
-
1 tsk Stødt koriander
-
1 tsk Spidskommen
-
0.25 tsk Stødt ingefær
-
0.25 tsk Gurkemeje
-
1 stk Kanelstang
-
4 stk Gulerod
-
0.25 stk Hvidkål
-
4 deciliter Oksebouillon
1. Varm olien ved middel varme i en tagine eller gryde og svits løg heri nogle minutter.
2. Skru helt op for varmen og brun kødet.
3. Når kødet er brunet, skruer du så langt ned for varmen du kan, kommer krydderier og hvidløg i som svitses i 1-2 minut.
4. Kom bouillon ved og lad retten simre i ca. 1 time og 15 min.
Herefter kommer du abrikoserne ved, samt gulerødder og hvidkål oven på kødet og ladet det dampe i yderligere 15 min. eller til kødet er mørt.
Pynt evt. med mandler og frisk koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøn lasagne
Bechamelsauce: Man lader smørret smelte i en gryde ved ganske svag varme, drysser melet i...
Kalvebov i tomat
Kødet skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad der er penslet med lidt olivenolie.Tomate...
Marinerede haricots verts med serranoskinke
Kom bønnerne i kogende letsaltet vand. Kog dem 4-5 min, hæld dem i en sigte og spul dem me...