Video: Blomkålssuppe med rejer
Blomkålssuppe med rejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Blomkål
-
2 deciliter Sødmælk
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 deciliter Hønsefond
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 deciliter Skummetmælk
-
8 stk Rejer
-
1 spsk Solsikkeolie
-
1 bdt Frisk purløg
-
0 Lime
SÅDAN GØR DU: Del blomkålen i buketter og stilk. Skær stilken i små stykker, og kom det hele i en lille gryde. Hæld sødmælk, fløde og fond på, og kog blomkålen helt mør under låg.
Blend suppen godt, og sigt den tilbage i gryden. Varm igennem, og smag til med salt og peber.
Hæld skummetmælk i lige før servering, kog op, og blend suppen let skummende.
Pil rejerne, flæk dem næsten helt igennem, og fjern tarmstrengen. Rist dem på en pande i lidt olie, og krydr med salt og peber.
Kom rejerne suppen, og drys med purløg.
Servér evt. med en skive lime eller citron til pynt og med et godt brød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ciabattabrød
Dag 1, surdej: Rør gæren ud i vandet og bland melet i. Dæk skålen til og lad den stå fremm...
Blue Cheese Omelet
Skær løg, hvidløg og peberfrugt i tern og svits dem i olie på en lille pande til de er bla...
Kiks
KiksKom mel og smør i en foodprocessor og findel det ved højeste hastighed i ca. 15 sekund...