Video: Blomkålssuppe med rejer
Blomkålssuppe med rejerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Blomkål
-
2 deciliter Sødmælk
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 deciliter Hønsefond
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 deciliter Skummetmælk
-
8 stk Rejer
-
1 spsk Solsikkeolie
-
1 bdt Frisk purløg
-
0 Lime
Blomkålssuppe med rejer
Del blomkålen i buketter og stilk.
Skær stilken i små stykker, og kom det hele i en lille gryde.
Hæld sødmælk, fløde og fond på, og kog blomkålen helt mør under låg.
Blend suppen godt, og sigt den tilbage i gryden.
Varm suppen igennem, og smag til med salt og peber.
Hæld skummetmælk i suppen lige før servering, kog suppen op, og blend suppen let skummende.
Pil rejerne, flæk dem næsten helt igennem, og fjern tarmstrengen.
Rist dem på en pande i lidt olie, og krydr med salt og peber.
Kom rejerne suppen, og drys med purløg.
Nu er din blomkålssuppe med rejer klar til servering - velbekomme!
Serveringsforslag
Servér evt. med en skive lime eller citron til pynt og med et godt brød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kalkunbryst
Krydderierne og citronskal og -saft blandes og gnides på kalkunbrystet, som derefter lægge...
Citronmarineret lammekølle i stegeso
Citronmarineret lammekølleStik lammekøllen med halve hvidløgsfed.MarinadenHæld hvidvin og...
Fyldte ferskner
Sæt ovnen på 200°C. Flå, halvér og udkern fersknerne. Dup dem tørre og stil dem på en plad...