Video: Jambalaya med rejer
Jambalaya med rejerKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Olivenolie
-
300 gram Kyllinge inderfilet
-
150 gram Chorizo pølse
-
1 stk Hakket løg
-
1.2 stk Bladselleristilk
-
2 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Knust hvidløgs fed
-
1 tsk Cayennepeber
-
1 stk Laurbærblad
-
300 gram Løse ris
-
1 dåse Hakkede tomater i dåse
-
5 deciliter Hønsebouillon
-
0 Salt
-
0 Peber
-
100 gram Kogte rejer
Varm olien i en stor sauterpande og steg kyllingestykkermog pølse heri 4 min på hver side, drys med salt og peber og tag dem op.
Svits derefter løg, bladselleri og peberfrugt i et par min. tilsæt hvidløg, oregano, cayenne og laurbærblad og svits kort.
Bland risene ved, rør om og tilsæt tomater samt en del af bouillonen
Kog risene i ca. 20 min. bland kylling og pølser ved og lad det snurre videre til risene er møre.
Tilføj rejer og varm igennem.
Spæd med yderligere bouillon undervejs og tjek krydringen.
Server retten rygende varm med brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Benløse fugle
Benløse fugle Kødskiverne bankes let og drysses så med salt og peber. Bacon skær...
Vesterhavsgryde
Skræl kartofler og løg og skær dem i ca. 1 x 1 cm store tern. Skold og flå tomaterne og sk...
Smørhorn Gerda ca 40 stk.
Blandes sammen og rulles ud.Skæres ud i trekanter.