Video: Jambalaya med rejer
Jambalaya med rejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Olivenolie
-
300 gram Kyllinge inderfilet
-
150 gram Chorizo pølse
-
1 stk Hakket løg
-
1.2 stk Bladselleristilk
-
2 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Knust hvidløgs fed
-
1 tsk Cayennepeber
-
1 stk Laurbærblad
-
300 gram Løse ris
-
1 dåse Hakkede tomater i dåse
-
5 deciliter Hønsebouillon
-
0 Salt
-
0 Peber
-
100 gram Kogte rejer
Varm olien i en stor sauterpande og steg kyllingestykkermog pølse heri 4 min på hver side, drys med salt og peber og tag dem op. Svits derefter løg, bladselleri og peberfrugt i et par min. tilsæt hvidløg, oregano, cayenne og laurbærblad og svits kort. Bland risene ved, rør om og tilsæt tomater samt en del af bouillonen Kog risene i ca. 20 min. bland kylling og pølser ved og lad det snurre videre til risene er møre. Tilføj rejer og varm igennem. Spæd med yderligere bouillon undervejs og tjek krydringen. Server retten rygende varm med brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jul - Andebryststeg
Tænd for ovnen og sæt den på 220 grader (varmluft 200 grader). Pak andebryststegen ud...
Banan scones
Hæld mælken over havregrynene. Mos bananerne. Bland mosen med sukker, æg, rosiner og h...
Aspargessuppe med karrykylling på pind
Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær hovederne fra aspargesene og gem dem....