Video: Hindbær- og limesorbet
Hindbær- og limesorbetKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Vand
-
200 gram Sukker
-
500 gram Friske hindbær
-
1 stk Saft fra 1 lime
-
2 deciliter Vand
-
1 spsk Friske mynteblade
Hindbær- og limesorbet
Kog vand og sukker til sukkeret er opløst, lad det småkoge i 2 minutter og stil det derefter til nedkøling.
Purér hindbærrene (læg lidt til side til pynt) og hæld massen gennem en sigte, så der kun er ren hindbærpure uden kerner.
Bland puré og sukkerlage med limesaft og vand - smag evt. til med mere limesaft.
Frys sorbeten i en plastcontainer.
Under indfrysning tages den ud hver halve time (ca. 4 gange) og røres i.
Ved servering skal sorbeten ud af fryseren 10-15 minutter før.
Servér med friske hindbær og Legro® mynteblade
Vin - Portvin Quinta Infantado 10 års tawny - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Quinta do Infantado, Portugal, Type: Hedvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeInfantados Tawny blandes af 3-4 forskellige årgange, og som altid med Infantado er vinene dyrket økologisk. Brunrød og orange står vinen flot... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Hindbær- og limesorbet
Hvis du er glad for smagen af hindbær, så se evt. på nogle af vores andre dessertopskrifter med brug af hindbær.
Se fx vores opskrift på hindbærtærte eller på hindbærmacarons
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske kyllingelår med tzatziki
Kyllingelår: Tænd ovnen på 200°C. Smør et lille ovnfast fad og læg lårene deri. Skær citr...
Hindbærcoulis
Sådan laver du hindbærcoulis Brug frosne hindbær til opskriften. Lad dem tø op og gem lidt...
Frisk spinat med rejer og kaviar
Fjern skrællen helt fra appelsinen og skær kødet i små stykker.Bland appelsinstykkerne med...