Video: Kammusling med fennikel
Kammusling med fennikelKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
20 stk Kammusling
-
2 stk Fennikelknold
-
0.5 dåse Flåede tomater
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Cayennepeber
-
0.5 bdt Frisk persille
-
2 spsk Olivenolie
Fjern de yderste blade på fenniklerne og vask dem godt.
Skær dem i tynde skiver og læg dem i et dørslag.
Drys dem med salt og lad dem trække i 30 min.
Skyl dem herefter og dup dem tørre.
Kammuslingerne steges i olivenolie for kraftig varme ca. 1 min på hver side.
Tilsæt herefter et hakket fed hvidløg, flåede tomater og fennikel.
Drys med salt og cayennepeber.
Lad det hele stege 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.
Serveres med hakket persille og et godt brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ostegratineret torsk med bagte tomater
Tænd oven på 200 grader.Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir.Krydr med salt o...
Cremet tomatsuppe
Cremet tomatsuppeVarm olivenolien op i en gryde stor nok til at suppen kan være i den.Here...
Fennikelsnaps
Sådan laver du Fennikelsnaps Skær en hel fennikel i mindre stykker og kom den i et sy...