Video: Kammusling med fennikel
Kammusling med fennikelKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
7
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
20 stk Kammusling
-
2 stk Fennikelknold
-
0.5 dåse Flåede tomater
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Cayennepeber
-
0.5 bdt Frisk persille
-
2 spsk Olivenolie
Fjern de yderste blade på fenniklerne og vask dem godt. Skær dem i tynde skiver og læg dem i et dørslag. Drys dem med salt og lad dem trække i 30 min. Skyl dem herefter og dup dem tørre. Kammuslingerne steges i olivenolie for kraftig varme ca. 1 min på hver side. Tilsæt herefter et hakket fed hvidløg, flåede tomater og fennikel. Drys med salt og cayennepeber. Lad det hele stege 4-5 minutter. Smag til med salt og peber. Serveres med hakket persille og et godt brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kage med mandler og gulerødder
Pisk æg og sukker skummende. Vend de revne gulerødder, hakkede nødder og mel blandet med b...
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmos
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmosBrun kødet i halvdelen af fedtstoffet. Når kødet e...
Farseret blomkål fad
Fremgangsmåde: Farseret blomkål, fad.Fars: Kødet kommes i en skål, alle de øvrige ingredie...