Video: Fiskepostej med bagte butternutsquash
Fiskepostej med bagte butternutsquashKøkken:
Ingredienser:
Dansk
19
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 gram Laks
-
300 gram Torskefilet
-
2 spsk Finthakket dild
-
2 spsk Finthakket estragon
-
1 tsk Kapers
-
1 stk Hakket skalotteløg
-
2 spsk Kartoffelmel
-
1 deciliter Dansk vand
-
2 stk Æg
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
25 gram Smør
-
2 spsk Rasp
-
1 kg Butternut squash
-
2 spsk Olivenolie
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
1 stk Granatæble
-
1 spsk Granatæblesquash
-Hak fisken så fint som muligt, med en kniv, kom den i en skål og rør alle ingredienserne i- undtagen æg.
-Del æggene, og rør æggeblopmmerne i.
-Pisk æggehviderne stive, og vend dem i farsen.
-Tilsæt salt og peber.
-Smør formene og drys dem med rasp. Bag i ovnen ved 180 grader i 20 min.
-Skræl butternutsquashene, skær dem i tern og hæld dem i et ildfastfad, vend dem med olie, slat og peber, og bag dem sammen med fiskepostejen i 20 minutter.
-Server fiskepostej med butternutsquash, granatæblekerner og -sirup, samt evt. grøn salat.
-Hvis der bruges gulerødder istedet for, skal de kun bages i 10 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærlimonade
HindbærlimonadeKog alle ingredienserne langsomt op og lad massen simre svagt i 20 min.&nbs...
Rødbedesalat med gedeost og valnødder
1. Forbered rødbederne: Start med at koge rødbederne i let saltet vand i cirka 30-40 minu...
Savoykål med æbler
Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte. Skær så bunden af ogvflæk de...