Video: Filodejs-indbagte nødder
Filodejs-indbagte nødderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
50 gram Valnød
-
50 gram Pistacienød
-
50 gram Mandler
-
50 gram Abrikos
-
4 spsk Honning
-
2 spsk Frisk mynte
-
4 stk Filodej
-
10 ml Vindruekerneolie
Blend nødder, mandler og abrikoser sammen med honning og mynte.
Hvert lag filodej pensles med olie og lægges sammen (4 lag lagt sammen).
Skær den sammenlagte dej i firkanter og læg en del af nødde-honningmassen på hver firkant.
Luk dejen sammen ved at tage hjørnerne op og presse dem sammen, så det ligner en lille pose.
Bages i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 12-15 minutter.
Kan serveres både varm og kold.
Vanilleis.
Spørgsmål:
Hvor kommer den røde sovs fra ? Den er jo ikke med i opskriften. M.V.H. Søs
Svar:
Hej , du har ret - det er en sauce af blendede hindbær bare med sukker.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
08/07-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan disse pakker laves dagen før og opbevares i køleskab? Hvad er det i øvrigt for en rød suppe de står i?
Svar:
Hej , det kan du godt hvis du venter med at bage dem , og så serverer dem samme dag som du bager dem.
På billedet er det nok bare lidt hindbærpure'
mvh Tomas
opskrifter.dk
04/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ajvar
Skær toppen af hvidløget, hæld lidt olivenolie ned i hvidløget og drys med lidt salt. Læg...
Røget hellefisk med krydret dilddressing
Dressing:Hak dilden fint. Rør dild med creme fraiche og tilsæt sambal oelek. Smag dressing...
Fiskesuppe
FiskesuppeFørst snittes grøntsagerne i meget fine stave og fisken skæres i mundrette stykk...