Video: Stegte ris med forårsløg og soja
Stegte ris med forårsløg og sojaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Tilbehør
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Parboilede ris
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
2 spsk Sojasauce
-
600 gram Forårsløg
Kog først risene efter anvisning på emballagen. Varm olien i en wok til den er meget varm. Tilsæt de kogte ris og steg dem til de har fået lidt farve. Hæld soja over og rør rundt. Skær forårsløgene i strimler og tilsæt dem til risene. Steg et minuts tid mere. Servér risene varme.
Tilbehør til alle kinesiske eller asiatiske retter
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fedtfattig kyllingelasagne med grøntsager
Pil og hak løg og hvidløg.Skræl squash, gulerødder og pastinak og skyl og riv på rivejern...
Ossobuco med safranris og cremulata
Skær 3-4 snit i kanten af hver kødskive - så de ikke danner skål under bruningen. Lad sm...
Mexicanske kødboller med salsa
Fjern skorpen og riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skål i 2 minutte...