Video: Stegte ris med forårsløg og soja
Stegte ris med forårsløg og sojaKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Parboilede ris
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
2 spsk Sojasauce
-
6 stk Forårsløg
Kog først risene efter anvisning på emballagen.
Varm olien i en wok til den er meget varm.
Tilsæt de kogte ris og steg dem til de har fået lidt farve.
Hæld soja over og rør rundt.
Skær forårsløgene i strimler og tilsæt dem til risene.
Steg et minuts tid mere.
Servér risene varme.
Tilbehør til alle kinesiske eller asiatiske retter
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grove speltboller
Grove speltbollerRør gær, vand, olie og salt sammen. Gulerødderne rives og blandes med sam...
Fersken- og tomatgazpacho
Purér to tredjedele af tomaten samt halvdelen af fersknerne sammen med is, skalotteløg sam...
Gratineret Blomkål
Kog 1 blomkål ca. 10 min. i letsaltet vand Kog 3 dl basmati ris i blomkålsvand Bland ris...