Video: Bananscones
BanansconesKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Havregryn
-
0.75 deciliter Minimælk
-
2 stk Modne bananer
-
2 spsk Sukker
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Rosiner
-
375 gram Hvedemel
-
0.5 tsk Bordsalt
-
2.5 tsk Bagepulver
Bananscones
Hæld mælken over havregrynene i en stor røreskål.
Mos bananerne og kom dem i massen med mælk og havregryn.
Tilsæt efterfølgende sukker, æg og rosiner.
Tilsæt hvedemel blandet med salt og bagepulver.
Ælt det hele rigtig godt sammen.
Rul dejen ud på et melstøbt bord til en lang pølse på ca. 35 cm.
Skær pølsen i 16 mindre stykker med en skarp kniv og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 10 min ved 225 grader varmluft.
De smager bedst når de er nybagte-velbekomme!
Tips
Hvad, der ellers passer rigtig godt med banan, er chokolade. Rosiner kan derfor godt erstattes af små stykker mørk chokolade, hvis man foretrækker det. Man kan selvfølgelig også have både rosiner og chokolade i sine bananscones.
Andre opskrifter
Hvis man er mere til de traditionelle scones fra Storbritannien, så kan vi varmt anbefale denne opskrift på de klassiske scones.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julehavregrynskugler
JulehavregrynskuglerDisse små himmelske havregrynskugler er pakket med fibre, protein, sun...
Makaroni med ost og tomat
Kog pastaen al dente.Hæld hakket tomat i et ovnfast fad. Rør basilikum, sennep og peber i....
Filodejsindbagt svinemørbrad med grøntsagsragout
Forvarm ovnen på 200°C.Ragout: Varm smør og valnøddeolie op i en pande ved medium varme og...