Video: Oksekød med sesamsauce
Oksekød med sesamsauceKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
2 timer 20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
250 gram Oksekød i strimler
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.25 tsk Natron
-
2 spsk Vand
-
1 spsk Sojasauce
-
1 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Jordnøddeolie
-
1 liter Oksebouillon
-
3 spsk Maizena
-
2 tsk Sød chilisauce
-
3 spsk Sesamfrø
Skær oksekødet i endnu tyndere strimler (evt. halvt over på langs).
Bland salt, natron, vand og sojasauce.
Hæld krydderiblandingen over kødet og ælt det sammen til væden er opsuget af kødet.
Lad kødet marinere i 2 timer.
Varm jordnøddeolie i en wok, tilsæt presset hvidløg og kød og svits det hele i et par minutter.
Tilsæt bouillon og bring det i kog.
Jævn saucen med en blanding af maizena og koldt vand og bring den i kog til den tykner, bland sesamfrø i saucen.
Sluk for varmen og rør chilisauce i retten.
Serveres med hvide ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flamberet limekylling
Vend kyllingefileterne i noget mel og brun dem hurtigt i halvdelen af smørret. Hæld halvde...
Kalveschnitzler med sauce af vilde svampe, sennep og estragon
Krydr schnitzlerne med salt og peber. Smelt 1/4 af smørret i en pande. Brun kort schnitzle...
Mandel-chokoladekage
Smelt chokolade og smør og afkøl blandingen let. Pisk æggeblommerne tykke med sukkeret og...