Video: Scones Mellemmåltid
Scones MellemmåltidKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Køkkensalt
-
1.1 deciliter Solsikkeolie
-
1 deciliter Kærnemælk
-
1 stk Æggehvide
Sådan laver du scones mellemmåltid
Start med at tænde ovnen på 225 grader.
Pisk æggehviderne med et piskeris indtil de er stive og stil dem så til side.
Bland derefter hvedemel, bagepulver og salt og sigt det i en stor skål sammen.
Derefter røres solsikkeolie og mælk sammen med den stiftpiskede æggehvide og mel-blandingen røres i .
Dejen æltes godt sammen. Rulles i en pølse og skæres ud i passende antal. Lægges på en plade med bagepapir og bages ca. 8 minutter i den 225 grader varme ovn.
Serveres nybagte og lune - velbekomme!
Tips og serveringsforslag til dine scones mellemmåltid
Scones kommer i et hav af afskyninger og er et godt alternativ til en almindelig bolle. Scones er et perfekt lille mellemmåltid, men kan serveres på morgenbordet eller haves med i madpakken. Du kan spise sconen som den er eller eventuelt servere den med frugtmos af frisk frugt. Eksperimenter med at komme tørrede tranebær, rosiner eller grofthakket chokolade i. Eller lav for eksempel en lækker hjemmelavet blåbærmarmelade eller en sød æblemarmelade.
Leder du efter flere opskrifter?
Er du glad for scones, så giv dig i kast med disse sunde banan scones. Søg selv videre og gå på opdagelse i flere opskrifter med scones eller andet bagværk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stuvede kartofler
Kartoflerne vaskes, koges, pilles, afkøles og skæres i skiver. Smør og vand gives et opkog...
Lammekebab
LammekebabRør det hakkede lammekød og oksekød godt sammen med spidskommen, finthakket chil...
Flæskesteg af svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehør
Sådan laver du svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehørRids sværen helt ned til kø...