Video: Marinerede frugter med vanillecreme
Marinerede frugter med vanillecremeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Blandet frugt
-
300 gram Mørkt rørsukker
-
2 stk Kanelstang
-
0.5 stk Vanillestang
Sauce
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 stk Vanillestang
-
50 gram Florsukker
MARINEREDE FRUGTER:
Lav en god blanding af frugter efter, hvad du bedst kan lide, eksempelvis æbler, pærer, bananer, abrikoser m.m.
Skyl frugterne, del dem i passende stykker (ca 1x1x1 cm) og kom dem op i et sylteglas eller lignende.
Kog ½ liter vand op med vanilje og kanel, tilsæt herefter sukkeret og rør, til alt sukkeret er opløst.
Hæld den varme lage over frugterne og læg låg på. Lad frugterne ligge i lagen mindst et par timer.
SAUCE/VANILJECREME:
Pisk fløden med kornene fra vaniljen og sukkeret.
Konsistensen skal være som letpisket flødeskum.
Miks frugterne med vaniljecremen og pynt evt. med kirsebær!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ærtesalat med skyr, hvidløg og dild
Tø ærterne op. Hak dilden og vend det sammen med ærterne. Tilsæt 2-3 spsk skyr, og smag ti...
Kage med mandler og gulerødder
Pisk æg og sukker skummende. Vend de revne gulerødder, hakkede nødder og mel blandet med b...
Baked beans
Baked beansStart med at udbløde de hvide bønner natten over. For nærmere instruktioner læs...