Video: Fiskesuppe med safran
Fiskesuppe med safranKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
22
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 kg Fiskeben
-
1 stk Hakket hvidløg
-
1 stk Løg i tern
-
1 stk Gulerod i tern
-
1 stk Hakket porre
-
1 spsk Olivenolie
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
3 stk Laurbærblad
-
10 stk Grøn peberfrugt
-
2 liter Vand
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1.4 tsk Safran
-
1 spsk Citronsaft
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
1 kg Blåmusling
-
12 stk Tigerreje
-
200 gram Lyssejfilet i tern
-
2 stk Bagekartofler i tern
-
2 stk Hakket porre
-
1.2 bdt Dild
-Fiskebenen skylles i koldt vand.
-Grøntsagerne sauteres i olie i en gryde uden at de tager farve.
-Hvidvin tilsættes sammen med fiskebenene, krydderierne og vand og lad det simre ved svag varme i 40 min.
-Skyl muslingerne flere gange i koldt vand, til al grus er væk.
Skallen skal være lukket ellers skal de kasseres.
Brug en urtekniv til at skrabe urenheder væk fra skallen.
-Når fonden har simret i 40 minutter, sigtes det hele igennem et klæde.
Hæld den tilbage i gryden med hvidvin og lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt fløde, safran og citronsaft og lad det simre yderligere 5 minutter, og smag til med salt og peber.
-Komskaldyrene i suppen, der skal simre i 5 min, inden fisk og grøntsager tilsættes- herefter skal den have yderligere 5 minutter.
-Server straks den varme suppe, med hakket dild, ved siden af kold hvidvin og lunt brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Poke bowl
Poke bowl Skyl risene og kog dem efter pakkens anvisning. Stil risene på køl, til de...
Æg mimose
Hårdkog æggene.Afkøl dem under koldt vand.Mayonnaise (fyld): Skyl og tør persillen og hak...
Æblekage med sirup og cider
Æblefyld:Kernehus og skræl fjernes, og æblerne skæres i mindre stykkerVed æblestykkerne me...