Video: Jordbær med mynte og chantilly
Jordbær med mynte og chantillyKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Friske jordbær
-
1 bdt Frisk mynte
-
2 spsk Demerara sukker
-
2 spsk Citronsaft
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Vanillesukker
Skær jordbærrene ud og finsnit mynten, gem lidt til pynt.
Tilsæt sukker og citronsaft sammen med mynten.
Pisk fløden med vaniljesukker og hæld den over jordbærrene, eller server den i en skål som tilbehør.
Spørgsmål:
Hej. Jeg har fået for hånde at lave en forretsbuffet for mine forældre til deres sommerfest. Gæsterne kommer allerede til kaffen, så derfor vil de geren det bliver en buffet og at fadene kan anrettes og stilles koldt om formiddagen. Jeg har tænkt på et fad med: Laks og asparges + en dijon/citrondressing. Carpaccio med bredbladet persille, oliven og parmesan. Skinke med melon. Kaviarrend med æg og tomat. Forskellige slags flutes og tapanader. Blandet babysalat. Jeg er ret ferm i et køkken og vil godt gøre lidt ekstra ud af det - har fået helt frie rammer til hvad jeg vil lave. Har du nogle spændende forslag til buffeten? De jeg har er ikke ret nytænkende... På forhånd tak. :-)
Svar:
Det ser da rigtig fint ud - det er vigtigere at det er tilberedt lækkert med gode og friske råvarer, end at det er "nyt" - synes jeg.
Men tænk lidt på hvad der er sæson for.
Jordbær er jo næsten ikke til at komme uden om når det er sommer. Køb nogle rigtig friske danske jordbær - de har den bedste smag.
Jeg har vedlagt en opskrift på jordbær med mynte - men prøv at søg på jordbær, så kommer der mange andre forslag.
Se også "film fra køkkenet" der er mange forslag til flotte anretninger.
http://opskrifter.dk/Film-fra-koekkenet.239.0.html
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
11/06-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frijoles
Lad bønnerne stå i vand natten over.Placér bønnerne i en gryde og hæld vand i til det dækk...
Kartoffelfad med ostesauce
Dekadent og vanedannende kartoffelfad med ostesauceStart med at forvarme ovnen til 200 gra...
Banan hotdogs
Åbn pølsebrødene på langs. Smør dem med jordnøddesmør og placér en banan i hver, som om...