Video: Pasta med gorgonzola og laks
Pasta med gorgonzola og laksKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4.6 stk Artiskokhjerte
-
1.5 deciliter Fløde 38%
-
75 gram Gorgonzola
-
200 gram Pasta
-
2 stk Laksefilet
-
1 kvist Dild
-
0 Køkkensalt
-
0 Friskkværnet peber
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Kom en anelse salt i kogevandet.
Bræk gorgonzolaen i mindre stykker og smelt den med fløden i en gryde.
Tilsæt artiskokhjerter i mindre stykker, samt stykker af laks.
Lad det simre 4-5 min.
Krydr med salt, peber og plukket dild.
Vend den kogte pasta sammen med gorgonzolaen og artiskokhjerterne, og server det straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksefileter med dild og citronsauce
Tag skindet af laksefileterne. Krydr dem med citronpeber og læg dem i et fad. Hak dild og...
Cantuccini
Sådan laver du CantucciniFørst pisker du æg og sukker sammen i ca. 4 minutter. Derefter ti...
Grydestegt fasan
Grydestegt fasanFasanFasanerne skylles grundigt og duppes med køkkenrulle.Kom derefter sal...