Video: Små spicy fishcakes
Små spicy fishcakesKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Torskefilet
-
1.2 tsk Køkkensalt
-
1 stk Æg
-
2.3 spsk Ristede sesamfrø
-
4 stk Kaffir limeblade
-
3.4 spsk Revet ingefær
-
1 tsk Grøn karrypasta
-
2.3 spsk Sød chilisauce
-
3 spsk Hakkede peanuts
-
3 spsk Frisk koriander
Rør den hakkede torsk med salt og æg, til den hænger godt sammen.
Tilsæt derefter alle de andre ingredienser og rør det hele godt sammen.
Hvis tiden er til det, må farsen gerne hvile på køl i en halv times tid.
Steg de små fishcakes i olie på en pande, til de er gyldne og sprøde.
Spis dem med en god sursød thai salat og en lækker peanutdip.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske frikadeller i tomatsovs
Tænd ovnen på 200°. FrikadellerHak løg, hvidløg og persille fint og bland det sammen med...
Asiatisk svampesalat
Varm olivenolien op i en wok, og svits svampene sammen med hvidløg, citrongræs og forårslø...
Krigsmakroner
Før i tiden bagte man rigtig meget med byg på landet, og både bygbrød og bygkager bør få e...