Video: Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager
Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Gulerod
-
150 gram Sukkerært
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 deciliter Eddike
-
75 gram Sukker
-
500 gram Torskefilet
-
150 gram Bacon i skiver
-
500 gram Kogte ris som tilbehør
Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.
Skær peberfrugt i strimler.
Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.
Kog eddike og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over grøntsagerne.
Krydr torskefileterne med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring.
Varm en slip let-pande, og steg torskefileterne i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød.
Servér torsken med råsyltede grøntsager og kogte ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
After eight roulade
Smelt chokoladen med vand ved svag varme. Pisk blommerne med halvdelen af sukkeret til det...
Nye kartofler med appelsin
Pil og kog kartoflerne. Anbring dem i et ovnfast fad.Bland smeltet smør og kanel. Hæld den...
Filonebrød
FilonebrødRør gæren ud i stuetempereret vand. Tilsæt mel(hvede og durum) og salt. Læg deje...