Video: Butterdejsindbagt babyspinat
Butterdejsindbagt babyspinatKøkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Frisk spinat
-
5 stk Forårsløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Rødløg
-
0.5 tsk Havsalt
-
1 knsp Citronpeber
-
1 bdt Frisk basilikum
-
50 gram Pinjekerner
-
100 gram Feta 50+
-
1 tsk Citronsaft
-
2 stk Butterdej
-
1 pakke Salat nr. One (Grønt /rød salat)
-
0.5 bdt Frisk basilikum
Sautér spinat med forårsløg, hvidløg, løg, salt, citronpeber og basilikum.
Bland spinatblandingen med ristede pinjekerner og fetaost.
Hæld citronsaft ovenpå.
Rul butterdejen ud og skær den i firkantede stykker, 2 pr. person.
Fordel spinatblandingen på halvdelen af butterdejsstykkerne og læg de resterende butterdejsfirkanter ovenpå fyldet.
Sæt dem i ovnen i 15 min. ved 180°C.
Anret varme butterdejsportioner på salat og pynt med basilikum.
Spørgsmål:
Tak for en særdeles lækker opskrift. Er der mulighed for at jeg med held kan bruge en grøntsag der hører årstiden til nemlig VINTER. På forhånd Tak.
Svar:
Prøv fx at erstatte spinat med pastinak, rødebede eller selleri. Riv det groft og følg ellers opskriften.
Du kan også overveje grønkål, som du hakker groft og sauterer som spinaten.
Jeg håber, at alternativerne kan bruges.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
05/12-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvilket slags kød vil du foreslå man spiser til, hvis man vil anrette butterdejsfirkanterne som tilbehør til en hovedret??
Svar:
Jeg synes ikke at der skal serveres kød til butterdejsfirkanter, så de er gode som vegetar-ret. Men du kan evt.servere en grøn salat med lidt mere salat.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
08/06-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
kan man lave firkanterne færdige i god tid og sætte hele herligheden i onvnen kort før servering mvh Birgitte
Svar:
Hej Birgitte , det kan du godt.
Sørg for at du først pensler når den skal ind i ovnen , og at ovnen er godt varm.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
13/02-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan du anbefale en god forret man kan lave dagen før. Mvh Gitte.
Svar:
Jeg synes alle kolde forretter ( for det meste) kan laves dagen før , hvis det er pakket godt ind !
Forretten som du har sendt med kan du lave klar dagen før og så bage den lige før gæsterne kommer.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
19/09-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingegryde
Sådan laver du kyllingegryde Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem af li...
Pastafad med kalkunkød
Pastafad med kalkunkødPastaKog pastaen efter anvisningen på posen. Hæld pastaen i et stort...
Amerikanske Chocolate Chip Cookies
Margarine smeltes og hældes over sukker og æggene blandes i.Mel blandes med natron og salt...