Video: Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verte
Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
26
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Presset hvidløgs fed
-
1 tsk Paprika
-
2 spsk Finthakket frisk mynte
-
2 spsk Finthakket bredbladet persille
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
200 gram Røde kidneybønner
-
2 stk Laurbærblad
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Extra jomfru olivenolie
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Kapers
-
1 spsk Cornichon
-
1 tsk Dijonsennep
-
4 spsk Vand
-
1 spsk Frisk basilikum
-
2 spsk Hakket persille
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
175 gram Cherrytomat
-
1 stk Rødløg
-
100 gram Rucola
-
1 stk Flûte
-
100 gram Sorte oliven
-
4.5 stk Grillspyd
Sæt bønnerne i blød natten over og kog dem i nyt vand med laurbærblade og salt i ca. 1 time til de er møre. Blend olivenolie med hvidløg, kapers, cornichoner, sennep, vand, basilikum og persille sammen. Krydr med salt og peber. Vend de kogte bønner i Salsa verten sammen med halve cherrytomater, rødløg i tern og Rucola salat. Rør oksekødet med hvidløg, paprika, mynte, persille, salt og peber. Form farsen til små pølser på 2 x 5 cm og steg dem på grill eller pande, 2 min. på hver side eller til de er gennemstegte. Anretning: Server Cevapcici på små spyd med bønnesalat vendt i Salsa verte og groft brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Babaganoush-dip
Sådan laver du Babaganoush-dip helt fra bunden.N.B! Mængden af frisk persille, koriander (...
Gode ben
Kog benene i en stor gryde med lidt salt til de er møre, ca 1/2 time, køl dem af og smør d...
Glaseret skinke med grønlangkål
Sådan laver du glaseret skinke med grønlangkålKom skinken i en gryde med kogende vand, så...