Video: Thai tunsalat
Thai tunsalatKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Fish sauce
-
1 stk Limesaft
-
2 spsk Honning
-
1.2 kg Tun
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
4 stk Tomat
-
1 stk Forårsløg
-
1 stk Frisk chili
-
1 deciliter Frisk koriander
-
1 deciliter Frisk basilikum
Bland fishsauce, limesaft og honning i en lille skål.
Skær den friske tun i tern.
Læg tunkødet i en lukbar plastikpose og hæld marinaden over, vend kødet godt sammen med marinaden.
Sæt kødet på køl i en time.
Opvarm halvdelen af olivenolien i en wok over høj varme.
Når olien er meget varm, placeres halvdelen af tunkødet i wokken.
Steg under omrøring i et par minutter, eller til den ønskede status.
Overfør det færdige tunkød til en skål og gentag for resterende olie og tun.
Vend det varme tunkød med hakkede tomater, hakkede forårsløg, finthakket chili samt hakkede urter.
Servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bradepandekage med æbler
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk blødgjort smør i. Bland mel og bagepulver sa...
Banankage med chokolade
Bland alle de tørre ingredienser og den hakkede chokolade i en stor skål. Bland mælk, mose...
Fødselsdagsboller uden smør
Fødselsdagsboller uden smørOpløs gæren i vandet. Ælt så resten af ingredienserne i blandin...