Video: Ovnstegte koteletter
Ovnstegte koteletterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
13
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
400 gram Koteletter
-
1 stk Franskbrød i skiver
-
2 spsk Hakket persille
-
0.5 stk Løg
-
8 stk Soltørret tomat
-
1 stk Æg
-
0 Margarine
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
200 gram Frisk pasta
-
50 gram Ærter
-
50 gram Frosne majs
-
10 stk Cherrytomat
Koteletter krydres med salt og peber og brunes på begge sider i margarine, hvorefter de lægges i ildfast fad Franskbrød, soltørrede tomater, persille, løg, æg og evt. parmesan blandes og fordeles udover koteletterne. Koteletterne stilles i ovnen ved 200°C i varmluftsovn, eller 225°C i alm. ovn, i ca. 20-25 minutter. Tomater halveres og lægges på bagepapir, krydres med salt og peber og sættes i ovnen de sidste 10 min. koteletterne står derinde. Pasta koges efter anvisning og vendes med grillede tomater, optøede ærter og majs.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ferskenmarmelade
FerskenmarmeladeFjern stenene fra fersknerne, og skær fersknerne i grove stykker.Kom fersk...
Kalveculotte
Den lækre kalveculotteMan går ikke helt galt i byen med en kalveculotte. Det er en utrolig...
Grydesteg af okse med ovnbagte kartofler, rodfrugter og rødløgskompot
Sådan laver du Grydesteg af okse med ovnbagte kartofler, rodfrugter og rødløgskompot Kryd...