Video: Mørbrad i ovn
Mørbrad i ovnKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Svinemørbrad
-
2 pakke Bacon i skiver
-
4 stk Bagekartoffel
-
4 stk Forårsløg
-
1.2 pakke Cherrytomater i bakke
-
20 blad Frisk basilikum
-
1 tsk Tørret timian
-
1 tsk Køkkensalt
- Skær fedtkanter og sener af svinemørbraden med en skarp kniv.
- Få viklet baconskiverne hele vejen rundt om mørbraden.
- Placer kødet i midten af et stort fad.
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
- Skyl cherrytomaterne. De skal tilføjes hele.
- Skyl og skær forårsløgene i små stykker.
- Tilføj kartoflerne, tomaterne og forårsløgene ved siden af mørbraden i det store fad. (På begge sider af mørbraden, hvor der er plads)
- Krydre med salt, timian og basilikumblade.
- Tilberedes i ovnen ved 175 grader i 45 minutter.
- De sidste 10 minutter skrues temperaturen op på max. Fadet placeres højt i ovnen, så dit bacon kan blive sprødt.
Andre grøntsager kan sagtens benyttes eksempelvis søde kartofler. Det giver desuden et flot farvespil.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekød i karry
Oksekød i karryOpvarm margarinen i en gryde og svits karryen. Når karryen er svitset,...
Laksetærte med spinat
Fyld:1 æget lille skvæt skummetmælksalt og peber40 g røget laks125 g spinat Æg, mælk, sal...
Bagekartofler med Cremecheese
Bag kartoflerne i ovnen ca halvanden time, med sølvpapir omkring. Snit et lille kryds i hv...