Video: Kyllingefilet i fad med ris og grøntsager
Kyllingefilet i fad med ris og grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Rødløg
-
1 deciliter Majs på dåse
-
100 gram Champignon
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1 tsk Cayennepeber
-
2 stk Kyllingefilet
-
1 deciliter Dansk vand
-
10 gram Flydende margarine
-
1 stk Grøntsagsbouillon
Rens grøntsagerne og skær dem i grove tern.
Brun kyllingen i halvdelen af oliemargarinen på panden og krydder dem med salt og peber.
Svits grøntsagerne i resten af den flydende margarine og krydder med paprika, salt og peber.
Tilsæt flåede tomater, vand og bouillon og kog det igennem.
Kom kyllingerne i et ovnfast fad og fordel grøntsagssaucen oven på.
Sæt retten i ovnen på 200 grader i ca. 25-30 minutter til kyllingerne er gennemstegt.
Kog risen som anvist på pakken. Server de kogte ris til kyllingerne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nice vafler
1. Pisk æggene i en skål2. Smelt smørret, kom det i en skål3. Tilføj lidt mel og mælk indt...
Fransk tourtiere
Svits hakket løg og presset hvidløg i olien i en gryde. Tilsæt svinekød og steg, til kødet...
Risotto med skovens svampe
Kom olien i en tykbundet gryde og rist svampene til de er gyldne, dernæst kommes løg og ri...