Video: Banankage med valnødder
Banankage med valnødderKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
55 minutter
Antal personer:
-
400 gram Banan
-
0.5 deciliter Valnød
-
200 gram Smør
-
300 gram Sukker
-
180 gram Æg
-
5 gram Vanillestang
-
350 gram Hvedemel
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Natron
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
Mos bananerne. Hak eller knus valnøddekernerne groft. Pisk smør, sukker og hele æg grundigt med kornene fra vaniljestangen, til massen er luftig og sukkeret opløst. Sigt mel, salt og natron over og fold det i. Rør bananmos og creme fraiche i og bland det omhyggeligt. Tilsæt valnødderne. Kom dejen i en smurt bradepande eller to kageforme. Bag kagen ved 180°C i 50-55 min. eller til dejen ikke hænger i en træpind. Bradepandekagen køles af i formen, hvis du har brugt kageforme skal kagerne vendes ud på en bagerist.
Spørgsmål:
Kunne du ikke skrive hvad det er pyntet med og hvad cremen er. Kunne du ikke skrive på alle opskrifter hvad det er pyntet med. Hilsen Niels
Svar:
Hej Niels, det er pyntet med flormelis og appelsinskal som er fint strimlet og kogt i vand med masser af sukker , ganske kort tid.
Hvad det andet er , det ved jeg ikke , måske en kugle mocca is, det ville passe fint til.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
08/02-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerod- basilikum- og appelsinsuppe
Hak selleri og løg og steg dem først i 2 min. ved medium varme i den opvarmede olie. Så ti...
Spaghetti med kødsovs
Spaghetti med kødsovsHak et stort løg i fine tern og pil skrællen af hvidløgene. Skræl gu...
Myntepesto med ingefær
Bland alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor. Blend til en glat masse. Smag...