Video: Laksefrikadeller med remoulade
Laksefrikadeller med remouladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
225 gram Laksefilet
-
225 gram Torskefilet
-
1 stk Æg
-
2 spsk Hvedemel
-
1 spsk Rapsolie
-
1 deciliter Syrnet fløde 9%
-
1 tsk Karry
-
150 gram Pickles
Skær laks og torsk i mindre stykker.
Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en grov fars.
Varm olien på en slip let-pande.
Form farsen til frikadeller, og steg dem sprøde på begge sider i ca. 3 min.
Del broccolien i små buketter, og kog dem i 3 min.
Rør syrnet fløde med karry og vend med pickles.
Smag til med salt og peber.
Servér laksefrikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred og sej i stedet for torsk.
Tilbehør:
Kogte kartofler
1 broccoli
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nudelsalat med tang, ingefær og glaserede mandler
Tangen overhældes med kogende vand og trækker 15 minutter, hvorefter vandet hældes fra. N...
Mexicansk ostesauce
Smelt smørret i en lille gryde ved medium varme. Skru ned til middellav varme og tilsæt re...
Pastasalat med bacon
Pastasalat med bacon Pastaen koges efter anvisning på posen og afkøles. Ba...