Video: Laksefrikadeller med remoulade
Laksefrikadeller med remouladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
225 gram Laksefilet
-
225 gram Torskefilet
-
1 stk Æg
-
2 spsk Hvedemel
-
1 spsk Rapsolie
-
1 deciliter Syrnet fløde 9%
-
1 tsk Karry
-
150 gram Pickles
Skær laks og torsk i mindre stykker. Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en grov fars. Varm olien på en slip let-pande. Form farsen til frikadeller, og steg dem sprøde på begge sider i ca. 3 min. Del broccolien i små buketter, og kog dem i 3 min. Rør syrnet fløde med karry og vend med pickles. Smag til med salt og peber. Servér laksefrikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred og sej i stedet for torsk.
Tilbehør:
Kogte kartofler
1 broccoli
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet gås med blommefyld og sauce
Rens gåsen og dup skindet tørt. Strø salt og friskhakket merian uden på og inden i gåsen....
Braiserede svinekæber med selleri, æble og peberrod
Sådan laver du braiserede svinekæber med selleri, æble og peberrodForvarm ovnen til 160 gr...
Kammuslinge-gratin
Finhak persille og hvidløg. Bland persille, hvidløg, appelsinsaft, rasp, cognac og olie....