Video: Farsspyd med ærtesauce
Farsspyd med ærtesauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket svinekød 4-7%
-
1 tsk Groft salt
-
1/2 tsk Friskkværnet peber
-
1 deciliter Oreganoblade
-
1/4 deciliter Madlavningsfløde 8%
-
50 gram Havregryn
-
50 gram Smør
-
2 deciliter Grøntsagsbouillon
-
400 gram Frosen ærter
-
200 gram Bladselleristilk
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
2 spsk Lys maizenajævner
-
1 bdt Bladselleri blade
Farsspyd: Rør det hakkede kød med salt og peber i ca. 1 min. Tilsæt oregano. Rør 1 dl af fløden i og derefter havregrynene. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Form farsen til 8 aflange frikadeller og træk dem på 4 bambusspyd. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun farsspyddene ved jævn varme ca. 1 min. på 3 sider (ca. 3 min. i alt). Steg spyddene ved svag varme i yderligere ca. 8 min. - vend dem af og til. Bring imens bouillon og resten af fløden i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt ærter, bladselleri, salt og peber og bring saucen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og rør saucejævner i. Bring atter saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag ærtesaucen til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ingefær- sojamarinade
Hak forårsløgene og riv ingefæren. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Marinade...
Bents Æbletærte
Sådan laver du Bents æbletærte Tænd din ovn og sæt temperaturen på 180 grader. Find en st...
Blomkålsgratin med sprødt låg
Ovnen forvarmes til 180 grader. Pastaen koges mør i rigeligt, spilkogende vand. Vandet h...