Gremolata

Gremolata
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Tilbehør

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 15/01-2020

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips til opskriften på gremolata


Gremolata er utroligt nemt at lave og dette tilbehør kan på ingen tid friske selv de tungeste kødretter op. Oprindeligt stammer gremolata fra Italien og bruges som regel som topping oven på ossobucco for at tilføje friskhed til retten. Hvis gremolata er svært at huske på kan du referere til det som persilledrys da det er essensen af opskriften. Du kan snildt eksperimentere med denne simple opskrift på gremolata og eksempelvis helt udelade parmesanen for at gøre den mere traditionel eller tilføje mere hvidløg eller muskatnød for at give den lidt kant.


Hvis du er vild med persille er disse opskrifter måske noget for dig


Servér din gremolata som tilbehør til en fyldig ossobucco med safranris og cremulata. Hvis du elsker smagen af persille kan denne opskrift på tabbouleh varmt anbefales! Hvis du leder efter andet tilbehør kan du forsøge dig med at lave en nordisk fortolkning af en italiensk klassiker, denne persillepesto med pinjekerner.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Citronkylling

Fjerkræ

Skær citroner i tynde skiver (helst økologisk). Gnid den rensede kylling ud- og indvendi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Champignon tartatin med rucola og parmesan

Vegetar

Varm en 20 cm ovnfast pande op. Hakkede svampe og timian simrer i smørret så de stadig har...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Æbleskiver

Vegetar

Sådan laver du æbleskiverBland kærnemælk, æggeblommer, og de tørre ingredienser piskes til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag