Video: Krydret svinekødssuppe
Krydret svinekødssuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Svinemørbrad
-
3 stk Løg
-
1 spsk Ingefær
-
1 spsk Sesamolie
-
1 liter Hønsebouillon
-
150 gram Nudler
-
3 deciliter Mung bønnespire
-
3 spsk Sojasauce
-
1 knsp Cayennepeber
-
0 Bordsalt
-
0 Frisk koriander
Skær kødet i små strimler, hak løget diagonalt og riv ingefæren. Opvarm olien i en stor gryde ved mediumhøj varme. Tilsæt kød, løg og ingefær og svits i et minut. Tilsæt bouillon, pasta, bønnespirer og sojasauce og bring suppen i kog. Skru ned til mediumlav varme og lad det simre til kødet og pastaen er færdige, ca. 3 min. Smag suppen til med cayennepeber og salt. Hæld den i skåle og servér. Pynt med frisk koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stuvede kartofler
Kartoflerne vaskes, koges, pilles, afkøles og skæres i skiver. Smør og vand gives et opk...
Satay kylling med jordnøddesovs
Læg træspid i vand i mindst ½ time. Skær kylling i flade strimler og sæt et eller to på...
Oreganobrød
Lun mælken let og smelt fedtstoffet heri. Smuldr gæren og opløs den i væden, væden nå kun...