Video: Ungarsk fiskegratin
Ungarsk fiskegratinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
12
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Løg
-
200 gram Grøn peberfrugt
-
1 spsk Olie
-
500 gram Tomat
-
Salt
-
Paprika
-
1 kg Kogte kartofler
-
500 gram Rødspættefilet
-
1 bæger Creme fraiche 18%
-
1 deciliter Vand
-
1/2 tsk Paprika
-
Salt
Løg og perberfrugt skæres i tynde skiver og svitses i olie. Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes. Småkoger i 5-10 min til noget af væsken er fordampet. Smages til med salt og paprika. Kartoflerne skæres i skiver. Rødspættefiletterne drysses med salt. Kartofler, fisk og grøntsagerne lægges lagvis i et ildfast fad. Start og slut med kartofler. Creme fraiche, vand og paprika piskes sammen og hældes over. Bages i ovnen ved 225 grader i 30-40 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges med bacon
Bræk den træede ende af aspargesne. Sno en skive bacon omkring hver asparges (eller læg to...
Kyllingesalat med kartofler, tomater og oliven
Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen i ca. 45 min. ved 200°C (eller ti...
Dessert af mango, passionsfrugt og hindbær
Havregrynene ristes på en pande til de er gyldne. Mangoerne skrælles og skæres i tern ca....