Video: Grillet marineret oksespyd med rucolasalat
Grillet marineret oksespyd med rucolasalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Frisk chili
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Havsalt
-
2 stk Citron
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
3 spsk Olivenolie
-
400 gram Oksemørbrad
-
1 pakke Rucola
-
50 gram Sorte oliven
-
1 pakke Cherrytomat
-
50 ml Balsamico
Marinade:
Finthakket chili, hvidløg, salt, citronsaft, rosmarin og olivenolie blandes sammen. Skær kødet i 25 grams stykker. Kom 4 stykker på hvert spyd. Halvdelen af marinaden hældes over spydene, som bagefter skal stå i en time. Salat:
Skyl salaten og bland den med oliven og hakkede tomater. Gnub spydene med olie og grill dem på grillen ca. 3 min. på hver side. Er det ikke grillvejr, så grill dem på en varm grillpande. Anret salaten på tallerkner med spydene ovenpå. Hæld balsamico og resten af marinaden over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bradepandekage med marengs
Sådan laver du bradepandekage med marengs: Smør og sukker piskes hvidt og skummende ægge...
Appelsinkage
Sådan laver du appelsinkage Rør smør, sukker og vanillesukker godt sammen. Rør æggene i et...
Norsk julekål
Riv kålhovedet (med undtagelse af kernen, det inderste, lidt seje materiale). Læg 1/4...