Video: Grillet marineret oksespyd med rucolasalat
Grillet marineret oksespyd med rucolasalatKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Frisk chili
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Havsalt
-
2 stk Citron
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
3 spsk Olivenolie
-
400 gram Oksemørbrad
-
1 pakke Rucola
-
50 gram Sorte oliven
-
1 pakke Cherrytomat
-
50 ml Balsamico
Marinade:
Finthakket chili, hvidløg, salt, citronsaft, rosmarin og olivenolie blandes sammen.
Skær kødet i 25 grams stykker.
Kom 4 stykker på hvert spyd.
Halvdelen af marinaden hældes over spyddene, som bagefter skal stå i en time.
Salat:
Skyl salaten og bland den med oliven og hakkede tomater.
Gnub spyddene med olie og grill dem på grillen ca. 3 min. på hver side.
Er det ikke grillvejr, så grill dem på en varm grillpande.
Anret salaten på tallerkner med spyddene ovenpå.
Hæld balsamico og resten af marinaden over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunwok med grøntsager
Kalkunwok med grøntsagerSkær fennikel, gulerødder, peberfrugt, champignon, forårsløg og ch...
Victoriafisk med mandelpanering
Blend mandler til mel.Vask fisken og skær den i portionsstykker.Panering: Vend fisken i æg...
Varm- eller koldrøget laks med rødbedesalat og brød
Skræl rødbeder og gulerødderRødbederne rives på et rivejern og gulerødderne hakkes i små f...