Video: Pasta med jordskokker og spinat
Pasta med jordskokker og spinatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 gram Jordskok
-
500 gram Frisk spinat
-
500 gram Frisk fettuccine
-
2 spsk Olivenolie
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Friskkværnet peber
-
1 knsp Salt
-
0.5 stk Citron
-
100 gram Parmesan ost
Pasta med jordskokker og spinat
Start med at vaske og rense jordskokkerne grundigt. Skær dem efterfølgende ud i tynde skiver. Sæt letsaltet vand over til pastaen, og skyl spinaten. Varm herefter en pande med olivenolie op, og steg jordskokkerne heri. Følg instruksen på pastaen, og tilsæt pastaen ned i det kogende vand, mens jordskokkernes steges.
Når de er gyldne og bløde, tilsætter man hvidløg og spinat. Tilsæt salt, peber og lidt citronsaft, og steg det i yderligere et par minutter. Når pastaen er kogt færdig, blander man pastaen sammen med jordskokkerne, spinaten og hvidløgene i panden. Tilsæt en smule pastavand, og smag eventuelt til med yderligere salt, peber og citronsaft.
Server retten strakt og med revet parmesan.
Velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Tips og serveringsideer til din pasta med jordskokker og spinat
En god pastaret behøver ofte ikke at indeholde særlig mange ingredienser. I denne opskrift kan du skabe masser af velsmag ved brug af blot 5 ingredienser. Synes du alligevel at retten mangler lige et ekstra touch, så tilsæt for eksempel nogle sprødstegt bacon, champignon eller drys med friskhakkede krydderurter ned i retten.
Inspiration til din næste pastaret
Kast dig ud i en sand klassiker, og prøv denne opskrift på en fortolkning af den italienske carbonara; pasta penna alla carbonara. Leder du efter flere lækre vegetariske retter, så kan du prøve denne pastasalat med soltørrede tomater.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amerikansk æblepie
Smørret smuldres i melet, tilsæt salt og koldt vand og saml dejen hurtigt med let hånd. Læ...
Bøf Stroganoff med ris
Hak løgene og skær champignon i kvarte. Kødet strimles. Brun kødet ved kraftig varme til...
Mormors millionbøf
Hak løget fint (tag evt.1 mere hvis det er små løg) Smelt smør i en gryde, og brun løg...