Video: Wienerschnitzel
WienerschnitzelKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalveschnitzel
-
3 spsk Hvedemel
-
2 stk Æg
-
150 gram Rasp
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
3 spsk Solsikkeolie
-
30 gram Smør
-
1 stk Citron
-
0 Kørvel
Først bankes wienerschnitzlerne flade med en kødhammer.
Tag tre store dybe tallerkner frem.
Fyld mel i den første, pisket æg i den anden, rasp i den tredie.
Krydr schnizlerne let med salt og peber, vend dem i mel og ryst dem, så der ikke bliver for meget hængende.
Træk så begge sider af kødstykkerne gennem æggene og vend dem til sidst grundigt i rasp.
Paneringen må dog ikke trykkes for fast.
Varm olien i en stor pande og lad smørret skumme op i det.
Læg schnitzlerne på panden, steg dem gyldentbrune på den ene side og vend dem så og steg dem færdige.
Det tager 2-3 minutter pr. side.
Skær citronen i stykker og læg et stykke på hver tallerken, sammen med et par blade kørvel eller persille.
Servér med kartoffel-agurke-salat eller brasede kartofler eller bare grøn salat.
Spørgsmål:
Jeg søger en god gamle dags opskrift på schnitzler. På forhånd tak. Jimmy Andersen
Svar:
Hej Jimmy , skriv skinkeschnitzel i søgefeltet for oven på siden , så kommer der masser af forslag, og her er Wienerschnitzel
Mvh Tomas
opskrifter.dk
12/01-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Baconbøf
Rør kød, rasp, æg, fløde, løg og krydderier til en ikke al for løs fars. Form farsen til...
Sandkage med citronmelisse
Tænd for ovnen på 170°C.Smøren blødgøres og røres let og luftigt med sukker. Æggene røres...
Kartoffelkager med forårsløg og sesamfrø
Skrub kartoflerne (skræl dem ikke). Kog dem hele i letsaltet vand i ca. 40 min. eller til...