Video: Tiramisu
TiramisuKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æggehvide
-
8 stk Æggeblomme
-
100 gram Sukker
-
500 gram Mascarpone
-
1 deciliter Marsalavin
-
2 deciliter Stærk kaffe
-
200 gram Ladyfingers
-
0 Mørk kakaopulver
Tiramisu
Æggehviderne piskes først stive, derefter pisker du æggeblommer og sukker til det er helt hvidt.
Mascarponen røres i de piskede æggeblommer og først derefter tilføjer du de stiftpiskede hvider i.
Kaffe og Marsala blandes i en skål.
Hæld halvdelen i en dyb tallerken og vend halvdelen af Lady Fingers heri, inden de lægges side om side i en skål med flad bund.
Fordel halvdelen af cremen ovenpå.
Læg endnu et lag Lady Fingers vædet i kaffeblandingen og slut af med et lag creme.
Drys med kakaopulver til sidst.
OBS: Tiramisu skal gerne trække i 12-24 timer på køl, før servering.
Din tiramisu er nu klar til servering, velbekomme.
Vidste du at:
Tiramisu er en traditionel italiensk dessert, som er rigtig lækker og ofte bruges i forbindelse med jul og nytår i Italien. Der er ikke fundet nogen direkte oprindelses dato, men de estimerer at den er opfundet omkring 1960 i Veneto i Italien.
Hvis du har lyst til andre versioner end den klassiske tiramisu, så har vi en lækker jordbær-tiramisu og der er også en frisk og frugtig version med, chokolade og appelsintiramisu
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spaghetti med rucolapesto
Blend rucola, hvidløg, valnødder, parmesan og de to slags olie. Smag til med salt.Kog spag...
Rejer med wasabi creme
Optø rejerne. Fold et halv stykke bacon rundt om rejen, halen skal være fri. Læg dem i et...
Bananis
Skræl bananerne og mos dem. Bland mosen med kondenseret mælk i en stor skål. Rør fløden i....