Video: Chokolade og appelsintiramisu
Chokolade og appelsintiramisuKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
3 timer 20 minutter
Antal personer:
-
2.5 spsk Grand Marnier
-
120 ml Stærk kaffe
-
20 gram Mørk chokolade
-
2 stk Æg
-
40 gram Flormelis
-
200 gram Naturel flødeost
-
150 gram Græsk yoghurt
-
1 spsk Kakaopulver
-
12 kvist Ladyfingers
1. 1 1/2 ss Liqueur hældes over i kaffen. Chokoladen sættes i fryseren 30 min og rives fint.
2.Pisk æggeblomme og sukker sammen- ca 3 min indtil tyk og lys.
3. Pisk cream cheese i blandingen, yoghurt, kakaopulver og den sidste ss af liqueur.
4. I en anden skål piskes æggehvide stive. Fold æggehviderne blidt ind i yoghurt blandingen.
5. Dyp halvdelen af ladyfingers i kaffe mixen ca 2 sek på hver side og ryst det overflødige af.
6. Dæk bunden af 6 dessert glas med ladyfingers, drys halvdelen af chokoladen over og hæld så halvdelen af yoghurt mixen over chokoladen.
7. Gentag rækkefølgen. Dæk dessertglassene med film og sæt i køleskab min 2timer.
Smagen træder bedre frem jo længere de står. Drys kakaopulver over og de er klar til at blive serveret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pastitsio med lam og aubergine
Svits det hakkede løg i olien over medium varme. Når løget er blevet blødt tilsættes hakke...
Bali-nudler
Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand...
Chokoladekage med Nutella
Chokoladekage med nutellaSkær mørk chokolade i små stykker. Tilføj mørk chokolade, smør, n...