Video: Skindstegt multe med thaimarinade
Skindstegt multe med thaimarinadeKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
13
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
600 gram Multe filet
-
1 spsk Rapsolie
-
1 spsk Ingefær
-
1 stk Hvidløgs fed
-
4 stk Forårsløg
-
0.5 stk Frisk chili
-
2 tsk Rørsukker
-
2 spsk Sojasauce
-
2 stk Lime
-
4 stk Kaffir limeblade
-
1 stk Hovedsalat
-
0.5 deciliter Peanut
-
0 Tørrede korianderblade
Skrab skællene af multefileten med gaffel, og skær fileterne i 4 ens stykker.
Skær små snit i skindet.
Varm olien op på en slip let-pande, og læg multestykkerne med skindsiden nedad.
Rør ikke ved fisken de første 2 min.
Pres derpå en palet ned midt på hvert stykke fisk i 5-10 sek., hvorved hele skindsiden får kontakt med panden.
Lad fisken stege videre ved middelhøj varme, til skindsiden er gyldenbrun, vend dem om, og steg på den anden side i ca. 3 min.
Krydr med salt og peber.
Hak ingefær og hvidløg fint.
Skær forårsløg og chili i tynde skiver.
Bland en marinade af rørsukker, sojasauce og saft af de 2 lime sammen, og bland ingefær, hvidløg, forårsløg, chili og hele kafir-limebade i.
Skyl og salaten.
Snit den fint,og anret den på et fad.
Skær tomaterne i tern,og hak peanuts groft.
Drys begge dele over salaten.
Anret den stegte multe på salaten med skindsiden opad - skindet spises med.
Hæld marinaden over fisken, og drys med frisk koriander.
Servér med kogte jasminris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blinis med stenbiderrogn
Blinis med stenbiderrogn Kom hvedemel i en skål. Rør gæren ud i lidt lunkent vand og bland...
Nemme julesmåkager
Nemme julesmåkagerBland mel med bagepulver og salt. Rør derefter sukker, farin og van...
Krydret blomkål
Skyld blomkålen, læg den evt. i saltvand for ekstra rengøring og skyld efter. Del blomkåle...