Video: Thai-gryde med vilde ris
Thai-gryde med vilde risKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kyllingefilet
-
5 stk Forårsløg
-
2 stk Persillerod
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Rød peberfrugt
-
100 gram Bambusskud på dåse
-
2 dåse Kokosmælk
-
1 spsk Grøn karrypasta
-
2.5 deciliter Vilde ris
Skær kyllingen i små tern og svits dem sammen med 1 spsk. grøn karry
Skær de friske grøntsager i små tern og hæld ned sammen med kyllingen og svits det hele i ca. 5 minutter
Tilsæt bambusskud og kokosmælk under omrøring
Skru ned for varmen og lad simre ca. 15 minutter.
Tilsæt evt.lidt vand.
Kog de vilde ris efter anvisning på pakken
Kan med fordel serveres med lidt mango chutney som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt laks med pecannød
Forvarm ovnen til 200°C. Bland sennep, smeltet smør og honning i én skål og bland rasp, ha...
Lasagne med mornaysauce
Hak løgene og svits dem i olie i en gryde og brun herefter kødet.Tilsæt de hakkede tomater...
Tandoorikylling creme fraiche
Rør Creme fraiche godt sammen med salt, citronsaft og tandoori krydderi. Vend kyllingestyk...