Video: Thai-gryde med vilde ris
Thai-gryde med vilde risKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Forret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kyllingefilet
-
5 stk Forårsløg
-
2 stk Persillerod
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Rød peberfrugt
-
100 gram Bambusskud på dåse
-
2 dåse Kokosmælk
-
1 spsk Grøn karrypasta
-
2.5 deciliter Vilde ris
Skær kyllingen i små tern og svits dem sammen med 1 spsk. grøn karry Skær de friske grøntsager i små tern og hæld ned sammen med kyllingen og svits det hele i ca. 5 minutter Tilsæt bambusskud og kokosmælk under omrøring Skru ned for varmen og lad simre ca. 15 minutter. Tilsæt evt.lidt vand. Kog de vilde ris efter anvisning på pakken Kan med fordel serveres med lidt mango chutney som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffel- og shiitakegratin
Smelt smørret i en stor gryde over høj varme. Tilsæt alle svampe (hakkede) og svits dem, t...
Pasta med brocolli og pesto m parmesan
Kog spaghettien, tilsæt brocollien det sidste minut. Vend pesto i og drys med parmesan
Banan- og havregrynsbrød
Forvarm ovnen til 175°C. Bland farin, olie, æggehvide og helt æg i en skål. Pisk godt...