Video: Thai-gryde med vilde ris
Thai-gryde med vilde risKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kyllingefilet
-
5 stk Forårsløg
-
2 stk Persillerod
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Rød peberfrugt
-
100 gram Bambusskud på dåse
-
2 dåse Kokosmælk
-
1 spsk Grøn karrypasta
-
2.5 deciliter Vilde ris
Skær kyllingen i små tern og svits dem sammen med 1 spsk. grøn karry Skær de friske grøntsager i små tern og hæld ned sammen med kyllingen og svits det hele i ca. 5 minutter Tilsæt bambusskud og kokosmælk under omrøring Skru ned for varmen og lad simre ca. 15 minutter. Tilsæt evt.lidt vand. Kog de vilde ris efter anvisning på pakken Kan med fordel serveres med lidt mango chutney som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Minutsteak med hvidløg og rosmarin
Bank kødet let og gnid det med hakket hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. S...
Havregrødsboller
Kog havregryn og vand til grød, tilsæt olie og salt. Mens grøden køler af, lunes mælken og...
Pærer og figner i kryddervin
Damp pærer og figner i en dampkoger i ca. 5 min. Kom alle resterende ingredienser på en...