Video: Blinis pandekager med rogn
Blinis pandekager med rognKøkken:
Ingredienser:
Andet
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
4 timer 20 minutter
Antal personer:
-
20 gram Gær
-
2.5 deciliter Lunkent vand
-
250 gram Boghvedemel
-
125 gram Hvedemel
-
2.5 deciliter Sødmælk
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
3 stk Æg
-
75 gram Usaltet smør
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Usaltet smør
-
2 spsk Rød kaviar
-
1 spsk Finthakket løg
-
1 spsk Creme fraiche 38%
-
4 stk Citron i både
Gæren udrøres med lunkent vand.
Boghvedemel og mælk tilsættes og dejen piskes sammen til en klumpfri, ret tyk pandekagedej.
Dejen dækkes med et viskestykke og sættes til hævning et lunt sted i ca. 4 timer.
Mel, fløde og æggeblommer tilsættes sammen med salt og smeltet smør.
Hviderne piskes meget stive og vendes i dejen, som hviler i ca. 15 min.
Bages som små klatkager i gyldent smør. De skal være ret tykke og ca. 10-12 cm. i diameter.
Serveres rygende varme på et fad.
Hver pandekage spises med 1 skefuld kaviar på hver.
Finthakket løg og creme fraiche serveres til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunsteg med rosenkål, glaserede gulerødder og tranebærsauce
Kalkunsteg med rosenkål, glaserede gulerødder og tranebærsauce. ...
Kødboller med skinkekød
Forvarm ovnen til 175°C. Få skinkekødet hakket eller hak det selv i en kødhakker.I en sto...
Glutenfri rugbrød
Sådan laver du et glutenfri rugbrødStart med at riste hasselnødderne på en tør pande indti...