Video: Grøntsagssuppe
GrøntsagssuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kartofler
-
2 stk Pastinak
-
1 stk Knoldselleri
-
1 stk Løg
-
1 stk Porre
-
2 spsk Olivenolie
-
1.1 liter Grøntsagsbouillon
-
2 stk Timiankviste
-
1 stk Laurbærblad
-
1 deciliter Fløde 13%
Pynt
-
25 gram Frisk persille
Grøntsagssuppe
Skræl kartofler, pastinak og knoldselleri, og så skær dem efterfølgende i små stykker.
Pil og hak løget fint. Rens porrerne grundigt under vandhanen og skær dem i ringe.
Svits grøntsagerne i olivenolie i en stor gryde. Hæld bouillonvandet og krydderurterne i.
Lad grøntsagerne koge godt møre i ca. 30 minutter.
Fjern krydderurterne med en hulske og purér grøntsagerne med en stavblender eller i en almindelig blender.
Tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Rør rundt.
Server din grøntsagssuppe med hakket persille på toppen - velbekomme!
Serveringsforslag
Du kan sagtens spise din lækre grøntsagssuppe præcis, som den er, men den smager altså også rigtig godt med brød til - evt. et hjemmelavet klassisk kuvertbrød. Hvilket brød er du mest til?
Derudover er suppen også lækker med en skefuld creme fraiche som topping - mums!
Andre skønne supper
Grøntsagssuppe er perfekt til en kold vinteraften, der efterspørger noget varmende mad. Det er desuden en nem måde at få lidt mere grønt ind i hverdagen.
Prøv også vores andre grøntsagssuppe varianter såsom champignon og grøntsagssuppe eller græskarsuppe, der begge smager helt fantastiske.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vandbakkelser
Sådan laver du vandbakkelser Kog vand og smør op i en gryde og tilsæt melet under kraftig...
Makrel i eddikemarinade
OBS: Til retter, der som denne bl.a . består af rå fisk, er det meget vigtigt at bruge HEL...
Kyllingemousse
Kyllingekødet pureres i en blender sammen med æg, créme fraiche og løg.Husblasen smeltes i...