Video: Sardiner med fyld
Sardiner med fyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
55 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Frisk sardin
-
2 spsk Olivenolie
-
50 gram Rasp
-
30 gram Rosiner
-
50 gram Pinjekerner
-
25 gram Marinerede ansjoser
-
0.5 tsk Sukker
-
2 spsk Frisk persille
-
2 stk Forårsløg
-
2 spsk Olivenolie
Opvarm ovnen til 175°C.
Rens og forbered sardinerne hvis de ikke allerede er renset.
Hoved og hale skal være skåret af fiskene, de skal være åbne og rygben skal være fjernet.
Varm olivenolie op i en pande.
Rist raspen heri indtil det er gyldent.
Lad det dræne på et stykke køkkenrulle.
Halvdelen af den ristede rasp kommes i en skål.
Heri tilsættes rosiner, pinjekerner, moste ansjoser, sukker, hakket persille og hakkede forårsløg.
Krydr fyldet med salt og peber.
Fyld sardinerne med ca. 2 tsk fyld hver og luk dem om fyldet.
De lægges i et lag i et ovnfast fad.
Resten af fyldet samt resten af den ristede rasp hældes over fiskene.
Olivenolie dryppes over og retten bages i ovnen i 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
Forvarm ovnen til 175°C. Klap kødet tørt med papir og krydr det med salt og peber.Opvarm o...
Couscous med rosiner, pinjekerner og forårsløg
Bring bouillon og salt i kog i en gryde og sluk så for varmen. Rør med det samme couscous...
Helstegt marineret oksefilet på grill
Helstegt marineret oksefilet på grillOksefileten marineres i rødvin, timianblade, groft kn...