Video: Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarin
Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
5 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
6 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Frisk rosmarin
-
3 spsk Olivenolie
-
750 gram Tigerreje
-
1 stk Citron
-
2 kvist Frisk rosmarin
OBS: Til denne opskrift skal bruges bambuspinde tiil at spidde rejerne. Pindene kan købes i de fleste supermarkeder. Knus hvidløg og salt i en morter. Put hvidløgsmassen, hakket rosmarin og olivenolie i en skål. Vend rejerne i marinaden og lad dem stå i mindst 4 timer. Klargør grillen. Læg bambudspindene i vand imens (30 min). Put rejerne på spid (4 stk. pr. spid). Grill rejerne i 4 min. på hver side. Servér rejerne på spid med citronbåde til og pyntet med rosmarin.
Serveres med salat og nye kartofler
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Helstegt kylling i gryde
Brun kyllingen i en varm jerngryde. Tag kyllingen op og gnid den med salt, peber, timian o...
Tærte - Spinattærte uden bund
Damp spinaten til den lige er faldet sammen. Tryk væden fra og læg den i et fad. Pisk...
Grillet laks med ananas-koriandersauce
Skræl ananasen, fjern kernen og skær den mindre stykker. Opvarm ananas, juice, limesaf...