Video: Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarin
Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
7
Tilberedningstid
5 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
6 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Frisk rosmarin
-
3 spsk Olivenolie
-
750 gram Tigerreje
-
1 stk Citron
-
2 kvist Frisk rosmarin
OBS: Til denne opskrift skal bruges bambuspinde tiil at spidde rejerne. Pindene kan købes i de fleste supermarkeder. Knus hvidløg og salt i en morter. Put hvidløgsmassen, hakket rosmarin og olivenolie i en skål. Vend rejerne i marinaden og lad dem stå i mindst 4 timer. Klargør grillen. Læg bambudspindene i vand imens (30 min). Put rejerne på spid (4 stk. pr. spid). Grill rejerne i 4 min. på hver side. Servér rejerne på spid med citronbåde til og pyntet med rosmarin.
Serveres med salat og nye kartofler
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havregrynskugler med abrikosmarmelade
Havregrynskugler med abrikosmarmeladeBland de tørre ingredienser godt sammen i en skål og...
Frosting - Smørcreme
Rør ingredienserne sammen, konsistensen skal være sådan at du kan lave toppe der ikke fald...
Skipperlabskovs med rødbeder
Skipperlabskovs med rødbederKødet skæres i tern og krydres med salt og peber. Lægges...