Video: Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarin
Grillede tigerrejer med hvidløg og rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
5 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
6 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Frisk rosmarin
-
3 spsk Olivenolie
-
750 gram Tigerreje
-
1 stk Citron
-
2 kvist Frisk rosmarin
OBS: Til denne opskrift skal bruges bambuspinde til at spidde rejerne.
Pindene kan købes i de fleste supermarkeder.
Knus hvidløg og salt i en morter.
Put hvidløgsmassen, hakket rosmarin og olivenolie i en skål.
Vend rejerne i marinaden og lad dem stå i mindst 4 timer.
Klargør grillen.
Læg bambuspindene i vand imens (30 min).
Put rejerne på spid (4 stk. pr. spid).
Grill rejerne i 4 min. på hver side.
Servér rejerne på spid med citronbåde til og pyntet med rosmarin.
Serveres med salat og nye kartofler
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Puntarelle med ansjosdressing
Skyl salaten godt og pluk i mindre stykker.Pres hvidløg og rør sammen med moste ansjoser,...
Marokkansk lam-tagine med kikærter og couscous
Skær lammekødet ud i terninger. Hak hvidløg, og løg fint. Steg det hele sammen med koriand...
Græskarsuppe
GræskarsuppePil og snitskalotteløget fint. Skyl hokkaido-græskarret under vand, halver den...