Video: Kuvertbrød
KuvertbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
50 gram Smør
-
3 deciliter Skummetmælk
-
100 gram Kvark 5+
-
25 gram Gær
-
1.5 tsk Sukker
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
500 gram Hvedemel
-
1 stk Pasteuriseret æg
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark.
Rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage).
Slå dejen godt sammen med en grydeske.
Dæk skålen med et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 48 stykker (ved portion til 10 personer).
Tril dem til minibrød - så de ligner citroner med spidse ender.
Læg kuvertbrødene på plader med bagepapir og lad brødene efterhæve tildækket i ca. 15 min.
Pensl med æg og pynt med mel eller salt.
Bag kuvertbrødene midt i ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin med jordskokker
Jordskokkerne skrælles, skæres i terninger og koges 5 - 7 minutter i blandingen af mælk og...
Chokoladeroulade
Smør(ca. 75 g) røres med sukker og æg piskes i ét ad gangen. Sigt mel, kakao og bagepulver...
Laotisk kylling
Gnid kyllingen ind- og udvendigt med salt og halvdelen af det knuste hvidløg. Varm olie i...