Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 339.85 calories 14.72 carb 2.1025 fat 3.25 fiber 10.19 protein 0.55525 fat 5.0575 sugar

Video: Lys fond - bouillon

Lys fond - bouillon

Lys fond - bouillon

Lys fond - bouillon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Tilbehør

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 Hours0 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Cowboygryde

Kødretter

Varm olien i en stor gryde over medium-høj varme. Svits oksekødet til det er brunet. Hæld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1090
Opskrift

Torno

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Sæt pastaen over (kan også være spaghetti). Hak hvidløget og svits det på en pande i lidt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 416
Opskrift

Fasan i portvin

Kødretter
Fjerkræ

Tø de frosne fasaner op i køleskabet natten over. Rens fuglenes omhyggeligt og aftør dem....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 780

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag