Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 1853 calories 14.72 carb 2.1025 fat 3.25 fiber 10.19 protein 0.55525 fat 5.0575 sugar

Video: Lys fond - bouillon

Lys fond - bouillon

Lys fond - bouillon

Lys fond - bouillon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillede rib-eye steaks med oliven-oreganorelish

Kødretter

Klargør en grill. Tag eventuelle sten ud af olivenerne og hak dem fint. Rør oliven, hakket...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2133
Opskrift

Bagte majskolber

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad med fedtstof. Bland alle ingredienserne un...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2199
Opskrift

Pastasalat med pesto

Fjerkræ

Pastasalat med pestoKog dine pasta penne som anvist på pakken og sæt dem til side, når de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 6794

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag