Video: Chili og Citron marineret Kylling i flødesauce
Chili og Citron marineret Kylling i flødesauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kyllingebryst
-
1 stk Citron
-
1 bdt Forårsløg
-
2 stk Peberfrugt
-
1 deciliter Sød chilisauce
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
-
500 gram Frisk pasta
-
1 spsk Olivenolie
Skær kyllinge fileterne i tynde strimler.
Riv skrællen af citronen med et fint rivejern.
Skær citronen over i halv og pres saften fra den ene halvdel ud i en skål.
Læg den revne citronskræl og kyllingestrimlerne heri også.
Hæld en deciliter Sweet chili sauce ud over og vend strimlerne i blandingen
(Må gerne stå og trække i køleskabet i 30min-1time)
Sæt vand over at koge til pasta (tilføj lidt salt + olivenolie)
Snit grønsagerne og svits dem 3 min på en varm pande i lidt olivenolie.
Hæld grønsagerne over i en skål
Hæld de marinerede kyllingestrimler på panden
Svits dem til de er helt hvide (gennemstegte)
Hæld kyllingen over i samme skål som grønsagerne.
Hæld nu 3/4 af piskefløden ud på den tomme pande, og lad den koge op en smule.
Tilføj kylling + grønsager
Tilføj resten af fløden
Lad retten simre lidt ved middelvarme til pastaen er færdig
(Hæld lidt oliven olie over pastaen, når den er færdig)
Server med revet Emmenthaler ost
Enjoy!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rejer i hvidløg og chili
Rejer i hvidløg og chiliPil rejerne og krydr dem med salt og peber. Pil hvidløget og skær...
Farseret blomkål fad
Fremgangsmåde: Farseret blomkål, fad.Fars: Kødet kommes i en skål, alle de øvrige ingredie...
Ostegratinerede svinekoteletter
Koteletterne steges ca 3 min på hver side i fedtstoffet, paprika drysses over og der krydr...