Video: Fiskefond
FiskefondKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
3 kg Fiskeben
-
2 stk Løg
-
2 stk Porre
-
1 stk Pastinak
-
1 stk Persillerod
-
0.25 stk Sellerirod
-
1 bdt Frisk persille
-
100 gram Champignon
Skyl og vask fiskeben (helst pighvar eller tungeben) fjern blod, hoveder, og skind.
Skyl derefter benene grundigt.
Samtlige grøntsager skrælles og skylles grundigt med rent vand.
Alle ingredienserne lægges i en stor gryde, dækkes med vand og koges langsomt i 20 minutter, skummes (fjerner fedt og skum) hver 5 minut.
Sigt til du kun har væden tilbage.
Nu har du en lækker fiskefond som du kan bruge til grund for dine sauce.
Hvis du syntes at det smager af for lidt, kan du gentage proceduren og tilsætte fiskefond i stedet for vand.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flamberet limekylling
Vend kyllingefileterne i noget mel og brun dem hurtigt i halvdelen af smørret. Hæld halvde...
Gratineret blomkålsfad
Del blomkålen i buketter og kog dem i 5 min. Snit bladsellerien fint og kom den ned i blom...
Tyrkisk grillmarinade
Rør yoghurt, citronsaft og revet citronskal sammen i en skål til det er en jævn, glat mass...